Amalfikysten eller slotte og haver i England – Valget er dit hos Ans Rejser

Amalfikysten eller slotte og haver i England – Valget er dit hos Ans Rejser

Bestil en ferie til Amalfikysten, som er en af de mest eftertragtede kyststrækninger i hele Europa. Klik ind på ansrejser.dk, og se det store tilbud af rejser inkl. en tur, der tager jer forbi slotte og haver i England.

Ans Rejser

Amalfikysten – Italiens mest populære kyststrækning

Se rejserne til Amalfikysten hos Ans Rejser, som fx tilbyder en rundrejse, som også inkluderer Rom, men hvor man også kan bestille en mere specifik tur med primært ophold i Amalfi og Capri. Den sidstnævnte tager jer også forbi Sorrento og Ravello, som bestemt også er et besøg værd. Amalfikysten er en god kombination af idylliske kyststrækninger, god mad, flot natur, indholdsrig historie og spændende kultur. Du kommer til at opleve et af de bedste områder i Italien, der hvert år fanger mange danskeres hjerter. Denne ferie til Amalfikysten inkluderer gratis parkering i Billund, hvor der flyves fra samt mange andre goder. Du sparer gode penge ved at bestille en pakkerejse til Amalfikysten hos Ans Rejser.

Læs om slotte og haver i England på ansrejser.dk

Ans Rejser tilbyder også nogle få ture til England, hvoraf en af dem har fokus på slotte og haver, som landet jo har en del af. Inde på www.ansrejser.dk kan du læse lidt mere om rejseplanen for denne ferie til England, som tager jer forbi Sissinghurst Castle, Calais, Dover, Sheffield Park og Hever Castle. Der kommer også til at være mulighed for vinsmagning på Hush Heath Winery. Denne fantastiske ferie hos Ans Rejser byder også på Great Dixter House, Tonbridge Castle samt sejlads mellem Calais og Dover over den franske kanal. Gå ikke glip af en unik mulighed for at opleve de parklignende haver og charmerende slotte i England.

Ans Rejser tilbyder forskellige rundrejser til England, og en af de mere populære er denne tur forbi slotte og haver som Sissinghurst Castle, Sheffield Park, Tonbridge Castle med flere. På ansrejser.dk finder du også flere typer af pakkerejser til Amalfikysten, Rom Sicilien og mange andre famøse destinationer i Italien.

Comments are closed.