Find legetøj som dit barn vil elske på www.mikkla.dk

Find legetøj som dit barn vil elske på www.mikkla.dk

Er du på udkig efter en legetøjsforretning, der sælger lidt udover det sædvanlige? Så er Mikkla Design uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Hos Mikkla Design får du muligheden for at købe unikke og personlige gaver, om du så skal til barnedåb, bryllup eller fødselsdag. Så gør dig selv den tjeneste og kig ind forbi deres hjemmeside, mikkla.dk og se det flotte udvalg.

Gør dit barn glad med en Rubens Barn dukker

Et af de produkter du kan finde ved at besøge deres hjemmeside eller ved at kigge ind forbi deres fysiske butik, er de enormt lækre og populære Rubens Barn dukker. Rubens Barn dukker er lavet i den bedste kvalitet og fremstillet af 100% bomuld. Rubens Barn dukker er karakteriseret ved deres særlige og meget personlige udtryk, der giver dem en intenst og livagtigt karakter. De kommer udover i en størrelse, der passer perfekt og naturligt til børn, og det er bl.a. derfor at Rubens Bark dukker er blevet sådan et populært produkt. Rubens Barn dukker er udviklet således at de naturligt skaber glæde og lærer børn at føle omsorg og beskyttertrang, hvilket også er grunden til at de har fået kælenavnet ”empati-dukker” og også bruges til behandling af demens. Så søger du en ny dukke, så kan det kun anbefales at du tager ind forbi og kigger på en af de lækre Rubens Barn dukker.

Legetøj fra det danske designfirma Kids by Friis legetøj

Når du bladrer rundt i Mikkla Designs store og flotte sortiment af kvalitetslegetøj, kan du ligeså godt også kigge ind forbi og se deres udvalg af Kids by Friis legetøj. Kids by Friis legetøj er et dansk designfirma, der siden 2006 har produceret kvalitets interiør og legetøj til børn. Kids by Friis legetøj er især kendt for fødselsdagstog med prinsesser, soldater og alle de kendte karakterer fra H.C. Andersens eventyr. Udover fødselsdagstoget finder du også Kids by Friis legetøj i træ, såsom tumlinger, babuskaer, rangler, kufferter og meget mere. Fælles for alt Kids by Friis legetøj er dog den høje kvalitet, som alle deres produkter er lavet i, der altid kommer i det flotte klassiske design, som lige har fået tilsat et godt skud eventyr og dansk nostalgi. Har du spørgsmål angående Kids by Friis legetøj, så er du mere end velkommen til at ringe ned til butikken, hvor Mikkla Designs kompetente personalle altid står klar til at svare på spørgsmål og agere vejleder for dig.

Comments are closed.