2BM – S/4HANA og SAP Security Dashboard

2BM – S/4HANA og SAP Security Dashboard

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan hjælpe dig godt i gang med SAP samt meget andet? Så er 2BM det helt rette sted for dig. Herinde tilbydes professionel hjælp til alt fra S/4HANA til SAP Security Dashboard. Du kan få meget mere information, når du klikker dig ind forbi www.2bm.dk.

S/4HANA migrering – Få hjælp til din virksomhed

I 2027 ophører de tidligere SAP ERP-teknologier og SAP skifter teknologisk platform til S/4HANA. Dette betyder at det kan være en god ide, at man som virksomhed sætter sig ind i hele systemet, så man kan komme godt i gang og få lavet en S/4HANA migrering. Dog kan dette være en stor mundfuld, og det kan derfor være til stor fordel for dig og din virksomhed, at få hjælp hos 2BM. Her er de eksperter og konsulenter i SAP, der ved en masse indenfor dette område og om hvordan man bedst muligt kommer igennem sådan en proces. Er dette noget, du har brug for rådgivning til, kan du med fordel læse meget mere om den nye S/4HANA platform og få svar på eventuelle spørgsmål fra en af deres dygtige konsulenter på www.2bm.dk.

SAP Security Dashboard – Find info om emnet på 2bm.dk

En af de vigtigste dele for enhver virksomhed er, at fortroligheden altid er god. Dette giver ikke blot en bedre sikkerhed for ens medarbejdere, men også en god kontakt for partnere og kunder. Dermed kan du beskytte dem og din virksomhed bedst muligt. Er dette noget, man ikke har styr på, bør man overveje at besøge 2BM. Her tilbyder de nemlig SAP Security Dashboard, hvor du kan få hjælp til at bygge dit system op, så du kan få styr på dit systems integritet, fortrolighed og tilgængelighed. Dette er den helt rette mulighed for dig, der vil gøre det nemmere og mere overskueligt at håndtere og beskytte al den personlige data, som virksomheden får fra medarbejdere, partnere og kunder. Læs meget mere om SAP Security Dashboard på www.2bm.dk.

Comments are closed.