Tag på højskole med dans eller lydteknik som linjefag

Tag på højskole med dans eller lydteknik som linjefag

Leder du efter en danse højskole eller en lydteknik højskole, så er Musik og Teaterhøjskolen lige noget for dig. Læs mere her.

Danse højskole med engagerede elever

Musik og Teaterhøjskolen er en højskole, som tilbyder mange forskellige fag på højt niveau. Hvis du fx leder efter en danse højskole, så vil den nok være lige noget for dig. Der er mange forskellige linjer, og eleverne vil udvikle et højt fagligt niveau inden for deres linjefag, men også blive kastet ud i spændende samarbejder på tværs af linjerne. Højskolen ligger i Toftlund i Sønderjylland og tilbyder fx musik, elektronisk musik, teater, dans, lydteknik, sang og ny cirkus. Lærerne er professionelle og har både erfaring med undervisning, men også med det virkelig liv inden for hver deres fag, så eleverne udvikler sig meget under et sådant højskoleophold. Som danse højskole tilbyder den varieret undervisning inden for dans, hvor eleverne vil blive præsenteret for mange forskellige måder at bruge deres krop på. Som danse højskole forventer de engagerede elever på mange forskellige niveauer og med forskellige erfaring, men som alle har lyst til at udvikle sig og dyrke samarbejdet på danselinjen og være med til at udvikle fælles projekter.

Lydteknik højskole med gode lærere

Musik og Teaterhøjskolen er også en lydteknik højskole, hvor elever på lydteknikerlinjen vil lære alt om at lave live lyd til koncerter, de vil blive undervist i mixerens opbygning, mikrofoner og effekter, de vil lære om PA anlæg i detaljer og lave egne projekter med sparring fra professionelle lærere. Hvis du interesserer dig for at lave lyd, for lydteknik og musikproduktion og leder efter en god lydteknik højskole, så vil det nok være lige noget for dig. Der vil være rig mulighed for at øve sig på at lave lyd til koncerter, da højskolen samtidig er en musikhøjskole på for akustisk og elekronisk musik. Som lydteknik højskole har skolen et samarbejde med Avid, som laver Pro Tools, Sibelius, Media Composer m.fl. og de arbejder derfor med det nyeste og bedste software til rådighed! Der er gode undervisere på højskolen med mange års erfaring med lydteknik, som helt sikkert kan hjælpe dig med at udvikle dig!

Comments are closed.