Musik og Teaterhøjskolen – Danse og lydteknik højskole

Musik og Teaterhøjskolen – Danse og lydteknik højskole

Drømmer du om et uforglemmeligt ophold på højskole, hvor du både kan møde en masse spændende mennesker, og samtidig udvikle dig selv og forbedre dine kompetencer inden for f.eks. dans eller lydteknik? Så er Musik og Teaterhøjskolen med sikkerhed noget for dig. Her kan man deltage i en række spændende linjefag, hvor skolen blandt andet både er danse højskole og lydteknik højskole. Så sagt med andre ord er der rig mulighed for at blive fagligt og kreativt stimuleret. Læs mere i artiklen herunder hvis du er nysgerrig.

Danse højskole til alle niveauer

Brænder du for dans, så vil et ophold på danselinjen på Musik og Teaterhøjskolen næsten uden tvivl være en oplevelse som du vil huske resten af livet, og som vil kunne udfordre dine evner inden for dans, og styrke dine kompetencer gevaldigt, uanset om du er nybegynder eller har danset hele livet. Samtidig vil man på danse højskole kunne møde en masse ligesindede og spændende mennesker, som deler ens hobby, og som man sammen med kan gøre sig dygtig. Den kreative krop i fokus er én af de fraser man bruger til at beskrive et ophold på denne danske danse højskole, og det er bestemt ikke nogen overdrivelse. Klik evt. ind på www.musikogteater.dk hvis du vil vide mere om mulighederne inden for ophold på danse højskole.

Lydteknik højskole – Lær om lydproduktion på musikogteater.dk

Udover at være danse højskole, er Musik og Teaterhøjskolen blandt andet også lydteknik højskole. På lydteknik højskole vil man ligeledes kunne fordybe sig og arbejde med lydproduktion, og igen vil der naturligvis være muligheder for at få en masse uforglemmelige oplevelser, både inden for skoletiden og uden for. Har du spørgsmål vedrørende ophold på lydteknik højskole og / eller danse højskole, vil de helt sikkert gerne tage en snak med dig. Kontaktoplysninger og så videre finder du på deres hjemmeside.

Comments are closed.