Wedi plader og glasmosaik samlet hos Bad og Fliser

Wedi plader og glasmosaik samlet hos Bad og Fliser

Når man skal indrette et badeværelse, skal man forholde sig til meget mere end blot hvilket armatur og hvilket toilet, man ønsker i rummet. Hvilket materiale man beklæder eksempelvis gulv og vægge med, har også en vigtig betydning. Blandt mulighederne er Wedi plader og glasmosaik, som begge forhandles hos Bad og Fliser.

Bad og Fliser

God vådrumsbeskyttelse med Wedi plader

Det materiale, som man anvender på sit badeværelse, skal naturligvis have en række egenskaber, så det bl.a. kan modstå fugten i rummet. Derfor kan Wedi plader være en rigtig god løsning, idet dette materiale kan beskytte mod fugt, samtidig med at det har en rigtig god varmeisolering. Vælger man Wedi plader til sit badeværelse får man således et materiale der er af god kvalitet og som kan anvendes på mange forskellige underlag. Ud over alt det praktiske så er Wedi plader også et ganske flot materiale, som kan fås i flere forskellige varianter afhængigt af hvilken indretning, man ønsker på sit badeværelse. Hvis man gerne vil kigge nærmere på de mange fordele ved at vælge Wedi plader, så kan de findes på hjemmesiden badogfliser.dk.

Glasmosaik giver et smukt look

Skal badeværelsets gulv, vægge eller begge dele beklædes med et farverigt materiale, som samtidig er enormt smukt, så kan glasmosaik være en rigtig god mulighed. Der findes rigtig mange forskellige farvenuancer i materialet glasmosaik, og ved enten at vælge én farve eller blande flere forskellige farver så kan badeværelset virkelig få et flot look. Med de mange muligheder kan man ligeledes finde netop den kombination af glasmosaik, som man synes bedst om. Hvis man har forelsket sig i dette materiale, så kan det naturligvis også bruges på væggene i andre rum – eksempelvis køkkenet. Vil man gerne undersøge mulighederne inden for glasmosaik nærmere, så har Bad og Fliser et spændende og rigtig flot udvalg.

Comments are closed.