Shop en kontinentalseng eller nye sengeramme på www.sengespecialisten.dk

Shop en kontinentalseng eller nye sengeramme på www.sengespecialisten.dk

Der er gode grunde til populariteten, når det kommer til kontinentalsengen. Først og fremmest er den uden revne, og laginddelingen er med til at øge komforten. SengeSpecialisten sælger kontinentalsenge fra mange mærker som Tempur, Viva Beds, Wonderland og Carpe Diem. Udvalget på sengespecialisten.dk indeholder også alt andet til senge og soveværelset heriblandt sengegavle, dyner, sengetøj eller en sengeramme.

SengeSpecialisten

Kontinentalseng – med topmadras, boxmadras plus springmadras

Den klassiske kontinentalseng er med dens tre lag et af de foretrukne valg blandt danskere, der tager søvnen seriøst. SengeSpecialisten er en førende forhandler i denne kategori, og via deres webshop sælger de bl.a. fra mærker som Tempur, Jensen, Dunlopillo og Carpe Diem. Hvis du vil have en lækker kontinentalseng, er det selvfølgelig en god ide at komme forbi en af deres fysiske butikker. Man ville heller ikke købe en bil uden at prøve den inden. I et af de mange SengeSpecialisten sengehuse kan du prøvekøre forskellige kontinentalsenge fra danske og udenlandske producenter. Udvalget indeholder kun kvalitetsmærker. Tag kontakt til SengeSpecialisten, og få personlig vejledning efter dine individuelle behov til senge og søvn.

Vælg en sengeramme fra Kaagaard eller Villy Nørgaard hos SengeSpecialisten

Køb en god sengeramme i bøg eller eg på www.sengespecialisten.dk. Mærker som Kaagaard og Villy Nørgaard findes i denne kategori. Hos SengeSpecialisten finder du alle de kendte og mindre kendte størrelser. Det betyder, at du kan finde sengerammer i 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm med flere. Hvis der er behov for at udskifte den gamle sengeramme, kan du altså finde en ny én til en fin pris på sengespecialisten.dk.

SengeSpecialisten er efterhånden blevet til et af de foretrukne sengehuse her i Danmark. Der bydes ind med alt fra kontinentalsenge, boxmadrasser og plansenge til sengegavle, dyner, topmadrasser, springmadrasser eller en ny sengeramme. På sengespecialisten.dk har du adgang til de bedste mærker uden undtagelser. Der er altså udvalgt senge og tilbehør udelukkende fra kvalitetsproducenter som Auping, Tempur, Viva Beds, Silvana Support, Temprakon og mange flere. Besøg deres hjemmeside, hvis du vil vide mere.

Comments are closed.