Pernille Bülow har et bredt sortiment af bl.a. mundblæst glas

Pernille Bülow har et bredt sortiment af bl.a. mundblæst glas

På Pernille Bülows hjemmeside pernillebulow.dk kan du se en passioneret og dygtig glaspusters udvalg af mundblæst glas i form af vaser, drikkeglas, skåle og meget mere. Sortimentet består af unikke og flotte produkter i glas pustede af den dygtige designer i forskellige farver og former. Se udvalget på hjemmesiden og køb unikt interiør til boligen.

Pernille Bülow

Pernille Bülow laver glas i flot skandinavisk design

Den danske designer og kreatør Pernille Bülow er kendt for hendes unikke mundblæste glas i et skandinavisk design. Pernille Bülow har sin fabrik og virksomhed, Pernille Bülow A/S, i Svaneke, Bornholm, hvor hun producerer og udstiller hendes flotte udvalg af alt i glaspusteri, fra mundblæste drikkeglas og skåle til lamper og lysekroner. Men hvis du ikke skal besøge Bornholm i nærmeste fremtid, kan du på Pernille Bülows hjemmeside pernillebulow.dk se udvalget og købe det flotte håndlavet glas fra Bornholm. Tilfælles for alle de mundblæste glas på Pernille Bülows hjemmeside er det unikke og skandinaviske design, som tydeligt går igen i alle designs. Så tag et klik ind på hjemmesiden og se Pernille Bülow flotte og unikke produkter.

Mundblæst glas

Hvis du er på udkig efter nye drikke- eller vinglas, så kan du på den danske hjemmeside pernillebulow.dk se Pernille Bülows sortiment af mundblæste glas. Som en del af sortimentet af mundblæste glas på hjemmesiden, finder du både drikkeglas, lamper, kander, lysestager, vaser og meget mere. Alle produkterne har det tilfælles at det er mundblæst glas, som hver især er helt unikke i og med, at de er håndlavede på fabrikken på Bornholm. Så hvis du vil have nogle helt unikke glas eller unikt interiør til boligen, så tag et kig på det flotte mundblæste glas på webshoppen og hjemmesiden pernillebulow.dk.

Køb mundblæst glas i et skandinavisk design og meget mere på Pernille Bülow A/S hjemmeside pernillebulow.dk.

Comments are closed.