Køb håndlavede glaslamper i flotte farver eller andet håndlavet glas hos Pernille Bülow A/S

Køb håndlavede glaslamper i flotte farver eller andet håndlavet glas hos Pernille Bülow A/S

Er du på udkig efter håndlavede glaslamper med organisk form og andet håndlavet glas, så har Pernille Bülow A/S helt sikkert noget, som vil interessere dig. Besøg dem her www.homeshop.dk og tag på en inspirerende rejse i deres univers af glaskunst med moderne designs.

Håndlavede glaslamper i flotte farver

Pernille Bülow A/S er et designfællesskab af professionelle glaspustere, som fremstiller brugskunst med dyb forståelse for materialets fantastiske muligheder. Det vil du blandt andet opleve med deres håndlavede glaslamper, der har et spændende design og et dejligt blødt lys. I serien af glaslamper finder du for eksempel et flot design, der tager udgangspunkt i kuglens organiske form. Kuglen er mundblæst, hvilket gør, at den har en flydende form, som giver kuglen et blødt og levende udtryk. Inden i kuglen placeres pæren, som er forbundet med en neutral stofledning, der bløder udtrykket op. Klik her www.homeshop.dk og se serien af de smukke håndlavede glaslamper.

Håndlavet glas til fyrfadslys

Mangler du nogle flotte lysestager i håndlavet glas, som kan pynte stuen op, så har Pernille Bülow A/S skønne designs. Her finder du blandt andet en smuk stage til fyrfadslys. Stagen er designet med inspiration i de traditionelle stager. Den har en slank søjle i hvid med en fine runde former i toppen. Selve fyrfadslyseholderen er i gennemsigtigt håndlavet glas, som spreder flammens eventyrlig karakter ud i rummet. Stagens højde er cirka 21 cm, men det kan variere, da mundblæses på deres glaspusteri i Svaneke. Ønsker ud en bestemt højde, så kan du kontakte dem, og de fremstiller en, der passer til dine ønsker. Klik her www.homeshop.dk og find lysestagen.

Skab en unik stemning i dit hjem med en håndlavede glaslampe med organisk form og andet håndlavet glas hos Pernille Bülow A/S. Besøg dem her www.homeshop.dk og find inspiration i deres glasunivers.

Comments are closed.