Find lanyard nøglesnore og kortholdere til ID kort hos ID Company

Find lanyard nøglesnore og kortholdere til ID kort hos ID Company

Er du på udkig efter en ny kortholder til ID kort eller trænger medarbejderne til nye lanyard nøglesnore, bør du ikke gå glip af et kig på det store udvalg hos ID Company. Her finder du altid et omfattende udvalg af kontorartikler til konkurrencedygtige priser så besøg webshoppen og find det, du skal bruge.

Lanyard nøglesnore

Lanyards kan man næsten ikke få for mange af og hos ID Company har du mange forskellige varianter at vælge imellem. Her tilbydes der blandt andet lanyards i bionedbrydelige materialer og med antibakterielle egenskaber. Kunne du tænke dig en lanyard med plastkrog og breakaway, kan ID Company også i den forbindelse matche dine ønsker. Uanset dine præferencer, er der rig mulighed for at finde den perfekte lanyard hos den kendte forhandler. Der tilbydes både varianter med swivelkrog, vinyl strop og yoyo funktion, samt modeller med flere kroge, og du har naturligvis mange forskellige farver at vælge imellem. Tag et kig på hele udvalget og find netop den lanyard nøglesnor der passer til dig.

Kortholder til ID kort

ID Company er din forhandler af smarte kortholdere til ID kort. Her har du altid mange forskellige valgmuligheder når det kommer til kortholder til ID kort. Kunne du for eksempel tænke dig en billig kortholder til ID kort i klar plast, eller måske en mere eksklusiv variant i læder, er dette webshoppen for dig. Du kan også finde modeller med permanent lås og med skyder, samt varianter med tommehul og rotationsclips. Dette er blot nogle eksempler på hvad du kan forvente af deres store udvalg af kortholdere til ID kort. Udvalget bliver løbende opdateret med nye produkter og har du spørgsmål i forbindelse med valg af kortholder til ID kort, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte deres kundeservice. Besøg webshoppen i dag og gør en god handel.

Comments are closed.