Familien

Forhandler af vakuumpakker og dehydrator

Forhandler af vakuumpakker og dehydrator

Hos SousVide.dk kan du købe professionelt køkkenudstyr til molekylær gastronomi og avanceret madlavning. Du kan bl.a. købe en vakuumpakker eller en dehydrater på hjemmesiden.

Vakuumpakker som også kan bruges til din sous vide maskine

SousVide.dk sælger et bredt udvalg af forskelligt køkkenudstyr til ambitiøse gastronomer. Du kan bl.a. finde en vakuumpakker på hjemmesiden, som kan bruges i mange sammenhænge i køkkenet. En vakuumpakker kan bl.a. bruges til at vakuumpakke grøntsager, frugt og kød, så det holder sig bedre i køleskabet. Men du kan også bruge den til at tilberede mad i en sous vide maskine, som er en super smart og let måde, at tilberede mad perfekt på. En sous vide maskine er i bund og grund et vandbad, som varmes op til en styret temperatur. I dette vandbad nedsænker man fx en steg, som man har pakket i sin vakuumpakker, og så ligger den og bliver tilberedt under helt styrede forhold på fx 60 grader. Den kan man lade ligge natten over, eller til den er gennemtilberedt, hvorefter man så kan tage den op, pakke den ud og stege den i 2 minutter på en pande, så den får en sprød stegeskorpe, men er helt jævnt rosa inden i.

Lav dine egne frugtchips med din Dehydrator

SousVide.dk sælger også andet køkkenudstyr til avanceret gastronomi. Det er ikke svært at lave super god mad, men det kræver nogle gange noget godt udstyr. Du kan bl.a. købe en dehydrator på hjemmesiden, som er en slags ovn, som suger væske ud af fx grøntsager eller frugt. På den måde kan du lave frugtchips, tørrede æbler eller pærer, tørrede tomater eller beef jerky. Der er mange forskellige muligheder med en dehydrator, og den er super let at bruge. Når man dehydrerer noget, så kondencerer man samtidig smagen, som vil blive enormt intens, da man reducerer væsken i emnet. Tørrede tomater smager fx meget mere intenst end friske tomater – det samme med tørret kød eller tørret frugt. Den bliver aldrig særligt varm, og derfor er den super let at bruge. Det kan nemlig næsten ikke gå galt. Hvis du gerne vil lave et sundt alternativ til fredagsslikket derhjemme selv, så køb en dehydrater og kom i gang med at tørre æbleskiver eller pærer. Det er super let og lækkert!

Diner transportable og mad ud af huset på Falster og Møn

Diner transportable og mad ud af huset på Falster og Møn

Er du i gang med at planlægge en større begivenhed så som bryllup, fødselsdag, barnedåb eller konfirmation, og er tiden kommet til at bestille maden? Er der samtidigt tale om mad ud af huset på Falster, Lolland, Sydsjælland eller Møn? Så er Slagter Zangenberg den helt perfekte samarbejdspartner. Her tilbyder man nemlig diner transportable på Møn, og altid med god service med et smil inkluderet i prisen. Læs mere om virksomheden herunder.

LÆS MERE LÆS MERE

Brunch catering og grill selv menu – den bedste service

Brunch catering og grill selv menu – den bedste service

Bestil brunch catering til en afslappet komsammen efter barnedåben, bryllupsårsdagen m.m. Salt og Peber sørger for at bringe innovative retter skabt af de bedste råvarer. Inde på www.saltogpeber.dk kan du fx også bestille mad til grillaftenen som en grill selv menu – alm. og luksus variant.

LÆS MERE LÆS MERE

Få hjælp af parterapeut i Århus eller psykolog i Århus

Få hjælp af parterapeut i Århus eller psykolog i Århus

Har du brug for en parterapeut eller psykolog Århus? Så besøg endelig www.familiepsykologerne.dk og lær mere. De har speciale i hjælp af forskellig slags. Hvad end du ønsker individuel samtale eller par samtale er der mulighed for det der. Tjek mulighederne ud på hjemmesiden.

LÆS MERE LÆS MERE

Stort udvalg af Rubens Barn dukker & Mill & Mortar krydderier hos Mikkla Design

Stort udvalg af Rubens Barn dukker & Mill & Mortar krydderier hos Mikkla Design

mikkla design
Den danske virksomhed Mikkla Design sælger på deres hjemmeside mikkla.dk eksklusive og personlige gaveartikler til babyer, børn og voksne. I sortimentet finder du legetøj, sutter, bamser, tasker og gaveartikler til voksne, som du kan købe til dig selv eller som en gave. I sortimentet gemmer der sig blandt andet Rubens Barn dukker og Mill & Mortar krydderier.

LÆS MERE LÆS MERE

Få parterapi og skilsmisse terapi hos Familiepsykologerne i Århus

Få parterapi og skilsmisse terapi hos Familiepsykologerne i Århus

Hvis man bor i Aarhus og oplever, at man har problemer i sit parforhold eller ægteskab, og derfor godt kunne have brug for psykologhjælp, så bør man helt sikkert overveje at vælge Familiepsykologerne. Her tilbydes der både parterapi og skilsmisseterapi i Aarhus. Man kan læse mere om det hele ved at klikke på linket lige her www.familiepsykologerne.info.

LÆS MERE LÆS MERE

Par- og familieterapi i Århus

Par- og familieterapi i Århus

Familiepsykologerne i Aarhus er et sted med ro, hvor omdrejningspunktet er meningsfyldte samtaler. Det er et sted hvor du tilbydes familieterapi og parterapi i Aarhus, så dit parforhold igen vil komme tilbage på sporet.

LÆS MERE LÆS MERE