Få hjælp i hverdagen med rollatorer og toiletforhøjere

Få hjælp i hverdagen med rollatorer og toiletforhøjere

handicapmidler.dk har en masse indenfor praktiske hjælpemidler til ældre, handicappede og seniorer. Her kan du finde udstyr, som kan hjælpe dig i hverdagen. Du finder bl.a. et godt udvalg af rollatorer og forhøjere til toiletsædet.

Toiletforhøjere med eller uden armlæn

Det kan være belastende for både ryg og knæ at sætte sig på et lavt toilet. Derfor kan du købe toiletforhøjere hos handicapmidler.dk, som øger højden på toiletsædet, så det er nemmere at sætte sig og rejse sig fra toiletsædet. Det kan gøre en stor forskel for dig, som er udfordret i ryg og knæ eller har nedsat balanceevne. Toiletforhøjerne fås med eller uden armlæn og ryg, så du kan finde det, der passer bedst til dig. Armlæn kan gøre det ekstra sikkert for dig at benytte toilettet, og du kan føle dig tryg ved at gøre det uden andres hjælp. Toiletbesøget er en intim del af hverdagen, som de fleste gerne vil klare selv. Med hjælpemidler fra handicapmidler.dk kan du mindske din afhængighed af andre og klare flere opgaver selv.

Rollatorer til gangbesværede

handicapmidler.dk er stedet, hvor du finder alt fra kørestolsramper til krykker og rollatorer. Her kan du finde det meste inden for udstyr og hjælpemidler til gangbesværede og folk med nedsat balanceevne. Er du selv udfordret på disse punkter, kan en rollator være en god løsning for dig. En rollator giver god støtte og større bevægelsesfrihed til gangbesværede og fungerer samtidig som en stol, hvis man har brug for et hvil. Den kan holde til mange kilo, så du kan trygt sidde på den. Rollatoren er også ideel, når du skal handle, da den kommer med en praktisk indkøbstaske til dine varer. handicapmidler.dk har et godt udvalg inden for hjælpemidler, så du kan finde noget, som passer til netop dig og dine behov.

Gå online og se det store udvalg af bl.a. rollatorer og udstyr til toilettet på www.handicapmidler.dk.

 

Comments are closed.