Elektronik

Køb en bærbar i god kvalitet og harddiske her

Køb en bærbar i god kvalitet og harddiske her

Når du skal købe ny bærbar, så er der en række faktorer som det kan betale sig at have med i sine overvejelser. Nogen af dem vil vi forsøge at belyse i denne artikel. Her kan du desuden også læse lidt mere om valg af harddisk, og slutteligt kan du læse om fordelene ved at købe begge dele hos den danske forhandler Føniks Computer. Læs videre herunder.

LÆS MERE LÆS MERE

Stort udvalg af gamer udstyr – Find praktisk ekstern harddisk her

Stort udvalg af gamer udstyr – Find praktisk ekstern harddisk her

Gaming er for længst blevet en ”almen” ting at have som hobby, præcist lige som at spille fodbold eller dyrke yoga. Er du blevet bidt af gaming, så gælder det selvfølgelig om at have det rette gamer udstyr. Og det rette gamer udstyr, det er præcist hvad du finder hos Føniks Computer. Kataloget inkluderer blandt andet gamer tastatur, gamer mus, gamer musemåtter og meget mere. Hos samme forhandler finder du også en masse andet tilbehør til computeren, blandt andet en smart ekstern harddisk.

LÆS MERE LÆS MERE

LED lys og andre typer af lamper og armaturer samt tilhørende lyskilder

LED lys og andre typer af lamper og armaturer samt tilhørende lyskilder

Harald Nyborg er hele Danmarks byggemarked med butikker spredt i alle landets hjørner samt en brugervenlig onlineportal med alle deres varer samlet ét sted. Man finder fx en omfattende kategori med belysning, hvor man kan vælge mellem et flot udvalg af lyskilder, lamper og armaturer i stilrene, klassiske eller festlige design. Det er især populært med LED lys, som kan give mange fede effekter som fx en lanterne med kunstigt stearinlys, der ikke kommer til at efterlade nogen brændte mærker på bordet.

LÆS MERE LÆS MERE

Forhandler af Kindle Paperwhite 3 og Kindle Reader

Forhandler af Kindle Paperwhite 3 og Kindle Reader

Hvis man holder af god læsning og foretrækker at læsningen foregår på en e-boglæser, så er KindleShop helt sikkert en webshop som har interesse. Her har man nemlig samlet alt hvad man skal bruge for at komme i gang med at læse dejlige bøger. Her finder du stribevis af gode e-boglæsere, også kendt som Kindle Reader, blandt andet den smarte Kindle Paperwhite 3. Læs mere i artiklen herunder.

KindleShop

Kindle Paperwhite 3 perfekt for dig

Kindle Paperwhite 3 er det nyeste skud på stammen af e-boglæsere fra det populære mærke. Her får man den nyeste og sandsynligvis også bedste teknologi inden for kategorien af elektroniske gadgets. Det er ikke et tilfælde at Kindle er blevet de fleste brugeres foretrukne e-boglæser, og med Kindle Paperwhite 3 ser det ud til at det fortsætter med at være sådan.

En Kindle Paperwhite 3 er lækker at læse på, og har en let vægt, som gør at man kan fortsætte med at læse i timevis uden anstrengelser. Teksten på skærmen står klart og tydeligt frem, og den generelle oplevelse af at læse på en Kindle Paperwhite 3 lever til fulde op til den som man efterhånden er kommet til at forvente når det gælder Kindle. Vil du se nærmere på den smarte Kindle Paperwhite 3, så kan du blandt andet gøre det på www.kindleshop.dk.

Brug Kindle Reader for en garanteret sikkerhed

Er du i tvivl om hvilken Kindle Reader du skal vælge, så kan du med fordel besøge KindleShop. Som navnet antyder, så har webshoppen specialiseret sig i stort set alt hvad der har med Kindle Reader at gøre. Derfor finder du naturligvis alle de nyeste og bedste modeller, både basic-modellerne Kindle 8, mellemklasse modellen Kindle Paperwhite samt luksus modellerne Oasis. Du kan derfor med sikkerhed også finde en Kindle Reader som passer til dine behov og præferencer. Du kan eventuelt kontakte kundeservice, hvis du gerne vil vide lidt mere om Kindle Reader og lignende e-boglæsere.

Forhandler af vakuumpakker og dehydrator

Forhandler af vakuumpakker og dehydrator

Hos SousVide.dk kan du købe professionelt køkkenudstyr til molekylær gastronomi og avanceret madlavning. Du kan bl.a. købe en vakuumpakker eller en dehydrater på hjemmesiden.

Vakuumpakker som også kan bruges til din sous vide maskine

SousVide.dk sælger et bredt udvalg af forskelligt køkkenudstyr til ambitiøse gastronomer. Du kan bl.a. finde en vakuumpakker på hjemmesiden, som kan bruges i mange sammenhænge i køkkenet. En vakuumpakker kan bl.a. bruges til at vakuumpakke grøntsager, frugt og kød, så det holder sig bedre i køleskabet. Men du kan også bruge den til at tilberede mad i en sous vide maskine, som er en super smart og let måde, at tilberede mad perfekt på. En sous vide maskine er i bund og grund et vandbad, som varmes op til en styret temperatur. I dette vandbad nedsænker man fx en steg, som man har pakket i sin vakuumpakker, og så ligger den og bliver tilberedt under helt styrede forhold på fx 60 grader. Den kan man lade ligge natten over, eller til den er gennemtilberedt, hvorefter man så kan tage den op, pakke den ud og stege den i 2 minutter på en pande, så den får en sprød stegeskorpe, men er helt jævnt rosa inden i.

Lav dine egne frugtchips med din Dehydrator

SousVide.dk sælger også andet køkkenudstyr til avanceret gastronomi. Det er ikke svært at lave super god mad, men det kræver nogle gange noget godt udstyr. Du kan bl.a. købe en dehydrator på hjemmesiden, som er en slags ovn, som suger væske ud af fx grøntsager eller frugt. På den måde kan du lave frugtchips, tørrede æbler eller pærer, tørrede tomater eller beef jerky. Der er mange forskellige muligheder med en dehydrator, og den er super let at bruge. Når man dehydrerer noget, så kondencerer man samtidig smagen, som vil blive enormt intens, da man reducerer væsken i emnet. Tørrede tomater smager fx meget mere intenst end friske tomater – det samme med tørret kød eller tørret frugt. Den bliver aldrig særligt varm, og derfor er den super let at bruge. Det kan nemlig næsten ikke gå galt. Hvis du gerne vil lave et sundt alternativ til fredagsslikket derhjemme selv, så køb en dehydrater og kom i gang med at tørre æbleskiver eller pærer. Det er super let og lækkert!

Elektronik til dagligdagen som støvsugere, boremaskiner fra Nilfisk, Wasco, Hitachi og mange flere

Elektronik til dagligdagen som støvsugere, boremaskiner fra Nilfisk, Wasco, Hitachi og mange flere

Harald Nyborg tilbyder alt til hjem, have og dagligdag. Denne artikel handler om dagligdagsartikler, der kan gøre hverdagen langt lettere. Hvad end du leder efter en støvsuger, en boremaskine eller et Nilfisk tagrensersæt, kan du spare kroner og ører på harald-nyborg.dk.

LÆS MERE LÆS MERE

Stærkt sortiment indenfor stationære computere

Stærkt sortiment indenfor stationære computere

 

Selvom markedet for bærbare computere er bedre end nogensinde før, så er det stadigvæk svært at slå en god stationær computer, når det gælder om at få mest ”rå power” for sine penge. Samtidigt er der også gode muligheder for at købe en stationær computer som matcher dine præferencer, både hvad angår hvor meget den fylder på skrivebordet, samt hvilke komponenter den er bygget op med. Læs mere om køb af stationær computer herunder.

LÆS MERE LÆS MERE

Føniks Computer forhandler gamerskærme i topkvalitet

Føniks Computer forhandler gamerskærme i topkvalitet

Hos Føniks Computer finder du altid et godt udvalg i tilbehør til gaming. Det inkluderer både gamermus, gamertastaturer, gamer-headset samt naturligvis gamer skærme. Den rigtige gamer skærm er en nøglebrik i jagten på den perfekte gameroplevelse, og derfor en vigtig investering. Kig forbi www.fcomputer.dk hvis du gerne vil tage et kig på udvalget i gamer skærme og andet gamerudstyr i høj kvalitet.

LÆS MERE LÆS MERE

Godt udvalg af kortlæsere i høj kvalitet og smarte betalingssystemer her

Godt udvalg af kortlæsere i høj kvalitet og smarte betalingssystemer her

ID Company er din forhandler af smarte kortlæsere og pålidelige betalingssystemer. Her kan du få glæde af den seneste teknologi indenfor sikkerhed og deres priser er altid i bund, til trods for den høje kvalitet. Snyd derfor ikke dig selv for et kig på deres store udvalg – besøg webshoppen i dag og gør et godt køb.

LÆS MERE LÆS MERE

Hardware og stationære computere forhandles hos Føniks Computer

Hardware og stationære computere forhandles hos Føniks Computer

Du finder et stort udvalg i hardware hos Føniks Computer, faktisk et af landets største udvalg lige nu. Du kan desuden også købe både bærbar og stationær computer. Uanset om du vælger at købe stationære computere hos Føniks Computer eller andre typer computere eller tilbehør til computere, så kan du både drage fordel af den kyndige og hjælpsomme kundeservice og den hurtige levering.

LÆS MERE LÆS MERE